MENÜ
İstanbul 23/30
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY YÖNETİMİNE GAZETE SORUSU
Havacılık Haberleri
4 Ekim 2007 Perşembe 10:38

THY YÖNETİMİNE GAZETE SORUSU

THY yönetiminin hangi uygulaması Vatan Gazetesi'nin bir köşe yazarının tepkisini çekti?

Yazılarında sıkça THY'yi konu yapan Vatan Gazetesi'nin köşe yazarı Ruhat Mengi'nin gündeminde yine THY var. Bakın Mengi'yi bu sefer rahatsız eden ne?

 

"Uçaklarda bazı gazeteler neden yok?

THY ile her uçuşumda benim dikkatimi çekiyor, bu konuda tepki mektupları da alıyorum.

Türk Hava Yolları devlete ait ve bu uçaklarda son birkaç yıldır (şu anda daha da belirgin oldu) Yeni Şafak, Zaman, Star, Tercüman gibi iktidarın sevdiği gazeteler bol bol bulunur ve asla bitmezken diğerleri nedense ya birkaç tane konuyor ve hemen bitiyor veya hiç konmuyor.

Meselâ benim VATAN’ı şimdiye kadar hiçbir uçuşta bulmam mümkün olmadı, aynı şeyi başkaları da söylüyor.

Devletin tüm vatandaşlarına olduğu gibi tüm basınına da eşit haklar vermesi gerekir. Hangi nedenle yaptığı belli olmayan, çoğu bedava dağıtıldığı için tirajı şişirilmiş bazı gazetelere ayrımcılık yapmadığını THY eliyle öğrenmek istiyorum.

Mümkünse tabii!
"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule