Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Genel Müdür Yardımcısı M. Akif Konar ile bazı yöneticiler, yapımı hızla devam eden İstanbul Yeni Havalimanı’nda incelemelerde bulundu
EKŞİ: HEYECANLANDIK
THY yöneticileri İGA CEO’su Yusuf Akçaoğlu’ndan inşaatta gelinen nokta hakkında bilgi aldı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, ziyarete ilişkin twitter hesabından, “İstanbul Yeni @igairport Havalimanında inşaa faaliyeti tam sürat gidiyor. Gelinen noktayı görmek bizi heyecanlandırdı. Yeni havalimanı ile Türkiye havacılıkta bölgesel liderliğe gelecek. Türkiye büyüyecek, Türk Hava Yolları yüksekten uçacaktır.” paylaşımında bulundu.
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, kısa bir süre önce Airkule.com’a yaptığı açıklamada, yeni havalimanında yakın bir zamanda THY inşaatlarının temelini atacaklarını söylemişti.
