MENÜ
İstanbul 16/24
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY TEMEL ATMAYA HAZIRLANIYOR
Türkiye'den
23 Kasım 2017 Perşembe 13:33

THY TEMEL ATMAYA HAZIRLANIYOR

Kısa bir süre önce KAP’a gayrimenkul şirketi kurduğunu duyuran Türk Hava Yolları’nın bu girişiminin altında yatan sebep belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Soçi’ye uğurlamak için dün Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi’ne gelen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, çıkışta bazı gazetecilerle kısa bir sohbet yaptı. Aycı, “3.çeyrek sonuçlarımızı gördünüz değil mi? Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz. Çok güzel şeyler olacak. Yavaş yavaş her şey yoluna giriyor. Bakın vize olayı nasıl kendi kendine çözüldü, çözülme sürecine girdi.(ABD ile yaşanan vize krizi). “dedi.

Airkule.com Haber Müdürü Süleyman ŞEN’in “THY yeni havalimanında temel atma konusunda geri kalıyor eleştirileri yapılıyor. Ne diyeceksiniz bu eleştirilere?” şeklindeki sorusu üzerine Aycı, “Yakında 3.havalimanında temel atacağız. Gayri menkul şirketini o nedenle kurduk. Zaten duyacaksınız, göreceksiniz. Bazı tesislerimizin temelini atacağız yakında” cevabını verdi.

KAP'A AÇIKLAMIŞTI

Türk Hava Yolları 17 Kasım Cuma günü KAP’a, "Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca havalimanı işletmeciliği ve yatırımları alanları başta olmak üzere ve Ana Sözleşmesinde belirtilen konularda faaliyet göstermek üzere hisselerinin tamamı Türk Hava Yolları A.O.'ya ait 50.000 TL (Elli bin Türk Lirası) nakit sermayeli 'THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi' ünvanlı şirketin kurulmasına karar verilmiş olup, söz konusu şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilerek kurulmuştur." bildiriminde bulunmuştu.

Airkule.com-ÖZEL

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule