MENÜ
İstanbul 20/27
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'NİN SÜRPRİZ KONUKLARI
Havacılık Haberleri
9 Ocak 2014 Perşembe 13:23

THY'NİN SÜRPRİZ KONUKLARI

Türkiye’nin sevilen isimlerinden oluşan bir grup sanatçı THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun misafiri oldu. Sanatçılar simülatörlerde kaptan koltuğuna oturarak uçak uçurdu, acil tahliye tatbikatını izledi

Türk Hava Yolları(THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Ajda Pekkan, Mustafa Sandal, Behzat Gerceker, Zara, Zekai Tunca, Samime Sanay, Burcu Güneş ve Gökhan Türkmen gibi ses sanatçılarını ağırladı. Uçuş İşletme Başkanlığı’nda dün öğle yemeğinde ağırlanan sanatçılar, Türk Hava Yolları’nın bugünkü konumu ve gelecek planları hakkında bilgilendirildi. 

Turkish Do&Co’nun hazırladığı mönü ikram edilen sanatçılar, yemek bitiminde uçak simülatörüne alındı. Boeing 737-800 ve Airbus 330 tip uçak simülatöründe kaptan koltuğuna oturarak temsili uçuş yapan sanatçılar uçuş keyfi yaşadı. Eğlenceli ve keyifli anlar geçiren sanatçılar simülatördeki uçuş keyfinden sonra kabin memurlarının eğitim gördüğü 'mock-up' alanında kabin içi eğitimlere yönelik bilgilendirme ve tatbikatlara katıldılar. Tanıtım gezisi sırasında sanatçılara uçuşun savhaları ve uçaklar hakkında çeşitli bilgiler verilerek korkmamaları gerektiği anlatıldı. 

Sanatçıların THY’nin davetinde çok eğlendikleri ve memnun kaldıkları öğrenilirken, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu davete katılan sanatçılara tanıtım uçuşu katılım sertifikaları verdi.  

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 arşivci
 9 Ocak 2014 Perşembe 13:41
Sevgili nomany fotoğrafın üzerine arşiv yazmışlar.Dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.:)
 nomany
 9 Ocak 2014 Perşembe 13:32
Ajda Pekkan ile Mustafa Sandal ne çok yaşlanmış ! Lütfen, habere doğru fotoğrafı yükleyin !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule