MENÜ
İstanbul 9/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY NEDEN BEKLEMEDİ?
Havacılık Haberleri
17 Aralık 2009 Perşembe 18:03

THY NEDEN BEKLEMEDİ?

Airkule.com, Candan Karlıtekin’in ani istifasında akıllara takılan bu soruyu soruyor? İşte akıllara gelen o soru…

Airkule.com Türk Hava Yolları’nda daha önce yaşanan istifa ve atamalarda izlenen prosedürle Candan Karlıtekin’in istifa sürecini karşılaştırdı.

Türk Hava Yolları’ndaki herhangi bir atama veya istifa THY halka açık bir şirket olduğu ve borsada işlem gördüğü için genellikle haftanın son günü olan Cuma mesai saati bitiminde saat 18.00 sularında kamuoyuna duyuruluyordu. Fakat Candan Karlıtekin’in istifası Cuma günü beklenmeden Perşembe günü üstelik mesai saatleri bitmeden aniden duyuruldu.

Karlıtekin’in istifa kararının Cuma günü mesai saati bitimi beklenmeden duyurulması çok ani gelişen bir olay olduğunu akıllara getiriyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 hostes
 18 Aralık 2009 Cuma 18:32
bence buna istifanı ver dediler madem öyle işte böyle düşürürüm bende sizin hisselerinizi dedi ve cumayı beklemedi adamdaki nefrete bak
 isim sız
 18 Aralık 2009 Cuma 10:38
kurtulduk iiiiiiii
 ttt
 18 Aralık 2009 Cuma 03:06
istifa etmedi resmen kaçtı.
 vatandaş
 17 Aralık 2009 Perşembe 18:12
gerçekten anlamadınızmı karlıtekinin neden atıldığını pardon istifa ettiğini.Dilin sürçtü özürdilerin.Tamda sendika genel kurulu sonrası şimdi sendika kiminle masaya oturur.Yazık yüzündeki ifadeyi de göremiyeceğiz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule