MENÜ
İstanbul 19/27
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY İŞÇİLERİ İÇİN KÜRESEL EYLEM
Havacılık Haberleri
18 Haziran 2012 Pazartesi 12:07

THY İŞÇİLERİ İÇİN KÜRESEL EYLEM

Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu (ITF), THY'de işten çıkarılan 305 personelin işe geri alınması için küresel eylem yapmaya hazırlanıyor.

ITF temsilcisi David Cockroft, hava taşımacılığında grev yasağı getiren düzenleme ve işten çıkarılmalar konusunda "Bunlar sivil havacılıktaki haklara saldırı olarak değerlendiriliyor" dedi. Federasyona bağlı sendikalar olarak dünyanın dört bir yanında eylem ortaya koyabileceklerini dile getiren Cockroft, "Türkiye de Star Alliance üyesi, ITF'ye bağlı sendika çalışanlarının ülkeleri ve ITF üyesi sendikalar, her an harekete geçmeye hazır" dedi.

 

Küresel eylem planı 21 Haziran'da netleşecek.

 

Sözcü

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kabin Kurusu
 18 Haziran 2012 Pazartesi 15:17
İsten cikarilan kabin ekiplerinin sayisi 465tir 305 degil
 NESE HANIM Olsaydı?
 18 Haziran 2012 Pazartesi 13:50
Nur icinde yatsın KABIN hizmetleri eski baskanı NESE HANIM olsaydı. Bu durum asla OLMAZDI. NESE HANIM sürekli KABINI motive eder, huzurla calışmamızı sağlardı, Yönetimle KABINI TAM bir UYUM icinde yürütürdu, ONUN DÖNEMİNDE BİR TANE BU VE BENZER OLAY OLMAMİSDİR? Kendisini RAHMETLE anıyoruz. EMİNE LİM HANIM ise THY larını İnsan Hakları Mahkemeleri ile muhatap bırakmıştır. THY imajına EN BUYUK ZARARI veren BASKANDİR? KABIN EMİNE LİM hanımı ne kadar sevdiğini GOSTEMİSDİR!!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule