MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY İLE ORTAK UÇUŞ YAPIYOR
Havacılık Haberleri
20 Eylül 2023 Çarşamba 09:37

THY İLE ORTAK UÇUŞ YAPIYOR

IndiGo, THY ile ortak uçuş bağlantısıyla San Fransisco uçuşlarına başladı

Hindistan'ın havayolu şirketi IndiGo, 25 Eylül tarihinden itibaren geçerli olmak üzere İstanbul üzerinden San Francisco'ya ortak uçuş bağlantılarını duyurdu.

IndiGo, Türk Hava Yolları ile işbirliğine giderek ABD'de uçuş ağını genişletiyor ve beş noktaya daha bağlanıyor. San Francisco hattının açılmasıyla birlikte IndiGo'nun Türk Hava Yolları ile olan kod paylaşımı ortaklığı, yolcuları toplam 39 destinasyona bağlayacak şekilde genişleyecek.

IndiGo Global Satış Başkanı Vinay Malhotra, “Türk Hava Yolları ile kod paylaşımı ortaklığımız kapsamında İstanbul üzerinden San Francisco'ya en son bağlantımızı duyurmaktan son derece mutluyuz. Doğal güzelliği, teleferikleri, Viktorya döneminden kalma evleri ve ikonik Golden Gate Köprüsü ile ünlü Körfez Bölgesi'ne ilk girişimiz olan San Francisco, aynı zamanda Silikon Vadisi'ndeki gelişen BT endüstrisine açılan bir kapıdır. Kaliforniya'ya olan bu bağlantı, New York, Washington, Boston ve Chicago'dan sonra ABD'deki beşinci varış noktamız olarak yolcularımız için seyahat seçeneklerini artırıyor. Küresel ağımızı genişlettikçe ve insanları tercih edilen destinasyonlarla buluşturdukça, geniş ağımız üzerinden uygun fiyatlı, zamanında, nazik ve sorunsuz seyahat deneyimleri sunma sözümüzü yerine getirmeye kararlıyız” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule