MENÜ
İstanbul 22/34
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY İKİ YENİ NOKTAYA UÇACAK
Havacılık Haberleri
8 Mart 2012 Perşembe 11:18

THY İKİ YENİ NOKTAYA UÇACAK

THY, en fazla sefer düzenlediği ülke olan Almanya’da iki noktaya daha uçma kararı aldı. THY hangi iki önemli merkeze uçacak?

BREMEN VE LEIPZIG UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln, Münih, Nürnberg ve Stuttgart’dan sonra şimdi de Almanya’nın Bremen ve Leipzig şehirlerine uçuş gerçekleştirecek. Seferler haftada 4 gün icra edecek.

26 Nisan 2012 itibariyle Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek Bremen seferleri 28 Mayıs itibariyle haftanın her günü, aynı şekilde 28 Mayıs 2012 itibariyle Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri gerçekleşecek Leipzig seferleri ise 25 Haziran itibariyle haftanın her günü icra edilmeye başlanacak.

Skytrax tarafından “Avrupa’nın En İyi Havayolu” ödülüne layık görülen, Avrupa’nın en genç filosuna sahip Türk Hava Yolları, yeni başlatacağı Bremen ve Leipzig seferlerini Airbus 320 ve 321 filosu ile gerçekleştirecek.

TARİFE ŞÖYLE:

İstanbul-Bremen           Kalkış / Varış

Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar           11:25    13:40 (TK1331)

Bremen-İstanbul           Kalkış / Varış

Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar           14:30    18:35 (TK1332)

 

İstanbul-Leipzig Kalkış / Varış

Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar         11:55   13:50 (TK1337)

Leipzig-İstanbul Kalkış / Varış

Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Pazar         14:45    18:40 (TK1338)

BİLET FİYATLARI NASIL OLACAK

Bremen ve Leipzig biletleri, 12 Temmuz 2012 tarihinden önce başlayacak seyahatler için, açılışa özel  her şey dahil gidiş-dönüş 99 Avro’dan satışa sunuldu. Kampanyalı biletler Türk Hava Yolları’nın www.thy.com resmi web sitesinden 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya seyahat acentelerinden temin edilebilir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule