MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'DEN ÖNEMLİ DESTEK
Türkiye'den
24 Şubat 2023 Cuma 11:46

THY'DEN ÖNEMLİ DESTEK

Türk Hava Yolları’ndan “Tek Yürek Türkiye” kampanyasına anlamlı katkı

Türk Hava Yolları'nın "Tek Yürek Türkiye" kampanyasına sağladığı 2 milyar TL tutarındaki destek THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve beraberindeki heyet tarafından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya teslim edildi. 

Türk Hava Yolları'nın, AFAD ve KIZILAY koordinasyonunda gerçekleşen “TEK YÜREK TÜRKİYE” kampanyasına 2 milyar TL tutarında katkı sağlayacağı duyurulmuştu. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Genel Müdür Bilal Ekşi, Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, Genel Müdür (Uçuş İşletme) Yardımcısı Mehmet Kadaifçiler ve Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mecit Eş, Dr. Orhan Birdal, Dr. Melih Şükrü Ecertaş, Şekib Avdagiç ve Dr. Fatmanur Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya bugün İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü – AFAD Yerleşkesi’nde ziyarette bulundu.

Ziyarete ilişkin görüş bildiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Ülkece çok güç bir dönemden geçmekteyiz. Fakat içerisinde bulunduğumuz güçlüğün boyutu her ne düzeyde olursa olsun, bunu bertaraf edecek güçte olan köklü bir ulusun evlatları olarak geçmişte yaşadığımız tüm zorlukların nasıl elbirliğiyle üstesinden geldiysek, bugün de yine bir ve bütün olarak geleceğimize inancımız tam. Ülkemizin milli havayolu,Türk Hava Yolları olarak biz de 90 yıllık tarihimizde her güçlükte elimizi nasıl taşın altına koyduysak, bugün de koyuyor ve var gücümüzle afetzede illerimizin ve kardeşlerimizin mümkün olan en kısa sürede iyileşmeleri için projeler geliştiriyor ve gerçekleştiriyoruz.” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule