MENÜ
İstanbul 12/17
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY’DE ŞAMPANYA YERİNE ŞERBET
Havacılık Haberleri
26 Ağustos 2012 Pazar 13:04

THY’DE ŞAMPANYA YERİNE ŞERBET

THY, Business Class’ta Ramazan ayı öncesi başlattığı uygulamayı kalıcı hale getirmek mi istiyor?

GÜLE GÜLE ŞAMPANYA

HOŞGELDiN ÇiLEK ŞERBETİ

 

THY, business class'ta kalkıştan önce portakal suyu, su ya da şampanya ikram ederdi.

 

17 Temmuz'da, diğer bir deyişle; Ramazan'ın başlamasından 3 gün önce bu ikramın içinden şampanya çıkarıldı, yerine çilek şerbeti kondu. Eski uygulamayı bilen ve "Ben yine şampanya istiyorum" diyen yolcuya şampanya getiriliyor. Bunun dışında hostes "Şampanya da verebiliriz" şeklinde bir hatırlatma yapmıyor.

 

Candaş Tolga Işık - Posta

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 He Vallah''a yazana
 28 Ağustos 2012 Salı 09:19
Sosyalleşmeden kötü yerlere gitmeyi anlayan, uçuş kavramı a noktasından be noktasına gitmekle sınırlı, kırmızı reçete yazmanı AKP'li! Katar Ramazanda içkiyi kaldırdı. Zaten bu yasak Körfez ve iç hat uçuşlarında vardı. Ayrıca havaalanında yemek servislerini kaldırdı. İnternet forumları bu durumdan mağdur olan global yolcuların şikayetleriyle dolu. Tabi senin a noktan b noktan bu evrensel bakışa yetmiyor. THY her daim kraldan çok kralcı olduğu için yeni atasının izinde olması doğal. T'hani ödüllendirir. Türkiyenin yüzde kırkı sizin hesabınıza göre sofu. Yani oylar öyle gösteriyor, anayasa oylaması yanıltmasın. Ayrıca liberalcik değil miyiz? Uçarız özellerle. Böleriz ülkeyi böylece Sudan Sudan. Liberallerin uçağı, softaların uçağı. Olur biter. Herkes istediğiyle uçsun. Hisseleri Doha'dan takip ediyorum. Doha İstanbul uçuyorum. Sana tüyö verip al demem. A noktasıyla B noktası arasında gez dur.
 He Vallah''a
 27 Ağustos 2012 Pazartesi 23:17
Abi ONCELIKLE ALKOL KONUSUNU SAVUNMUYORUM, HERKES ISTEDIGINI YAPMAKTA OZGUR. AMA... cogumuz ucaga A noktasin B noktasina gitmek zorunda oldugumuz icin biniyoruz.. Sinirlerimizi gevsektmek, HELEKI sosyallesmek icin degil. Senin niyetin o olabilir ama, sansin biraz dusuk derim... O isler icin ayri mekanlar var, oralari denemeni tavsiye ederim, ustelik yerine gore şansada ihtiyacin olmaz! ;-) Ucus korkun varsa bir uzmanla konusursan recete yazabilir. Ayrica onun izindeyiz, bunun izindeyiz, seriat geldi, geliyor diye "yillardir" duyuyorum ve okuyorum ama etrafa baktigimda hala senin gibi konusanlari gorunce henuz gelmedigini anliyorum... Bildigin bir tarih varsa paylasirmisin?? ;-)
 He Vallah
 27 Ağustos 2012 Pazartesi 08:57
Uçakta içki servisi şarttır. Sinirleri gevşetir, uçuş korkusunu giderir ve sosyal havayı yumuşatır. Konu sadece önceden içki almış yolcuyu tespit edip kontrol altında tutmaktır. Aslında her uçuş öncesi bir deve kesip, okutup üfletip bir de yolculara dua kitabı verirsek şampanya yerine de geçer. Ve hatta bir adet de imam bulunsun. Arada iki rekat kıldırıp kitleyi hipnoza geçirebilir. Adını doğru koyun. Katar'ın Suudi Arabistan'ın izindeyiz , nem lazım belki de THYyi onlara satacağızdır deyin.
 teşekkür
 26 Ağustos 2012 Pazar 17:18
teşekkürler THY yönetimi... Uçak lokanta değildir. Sadece göz boyamak için ikramlar verilir. Sadece ihtiyaçlar giderilir. Uçakta içkiye karşıyım.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule