MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'DE 'İZ BIRAKANLAR'
Havacılık Haberleri
7 Mart 2024 Perşembe 09:53

THY'DE 'İZ BIRAKANLAR'

Türk Hava Yolları, “İz Bırakanlar” serisinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel bölümünü yayınladı

Başarılarla dolu 90 yılı geride bırakan Türkiye’nin Milli bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları, havacılık sektöründe iz bırakan çalışanlarının hayat hikayelerini konu alan belgesel serisini yayınlamaya devam ediyor. Serinin yeni bölümünde, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" özelinde Türk Hava Yolları’nın ilk kadın pilotu olarak Türkiye'nin sivil havacılık tarihine geçen Emel Arman’ın ilham verici hikayesine yer veriliyor.

Bayrak taşıyıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırladığı bu bölüm ile, kadınların havacılık sektöründe ve her alanda başarılı olmalarının önemine dikkat çekerek Emel Arman’ın kariyer yolculuğuna, karşılaştığı zorluklara ve başarılarına yer veriyor. Türk Hava Yolları markasının havacılık sektöründeki öncü rolünü vurgulayan Emel Arman, bu alanda kadınların karşılaştığı engelleri aşma hikayesiyle ve kazandığı deneyimlerle kadınların her alanda başarılı olabileceğinin bir kanıtı olarak ön plana çıkıyor.

91 yıla sayısız başarı ve ödül sığdıran Türk Hava Yolları, dijital kanallarında izleyiciyle buluşturduğu “İz Bırakanlar” serisiyle tarihindeki mihenk taşlarını anlatmayı ve her bir çalışanının emeğinin önemini göstermeyi hedefliyor.

Butikten zirveye olan yolculukta, binlerce çalışanıyla büyük bir ekosistem oluşturan Türk Hava Yolları, çatısı altında iz bırakanları onurlandırmaya devam edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bahadır Altan
 19 Mart 2024 Salı 20:28
Anadolu Üniversitesi SHYO'da öğretmen belirlenirken yapılan kurra çekiminde Pars, Nural, Tezcan ve Emel benim ilk sivil ögrencilerim, ben de onlarin ilk öğretmenleri olmuştum. Unutamayacağım keyifli, çok guzel anılar biriktirdiğimiz başarılı bir dönemdi. Şimdi senin açtığın yolda kadınların kat ettiği onca mesafeden sonra gururla o günleri anmak çok güzel. Emniyetli uçuşlar diliyorum...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule