MENÜ
İstanbul 15/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'DE FLAŞ ATAMA
Havacılık Haberleri
9 Ocak 2009 Cuma 12:23

THY'DE FLAŞ ATAMA

THY Genel Müdür Yardımcılığına Kazım Çalışkan atandı… Kazım Çalışkan kimdir? Bir tık ötede…

Türk Hava Yolları A.O. Yönetim Kurulu, İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kazım Çalışkan’ın atanmasını kararlaştırdı.

 

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Kazım Çalışkan, en son Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Başkanı olarak görev yapıyordu.

 

Kazım Çalışkan, daha önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcılığı, Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, TEDAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği, TEKEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve SEKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

 

Kazım Çalışkan, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde 1990 yılında tamamladı. 2003 yılında ABD-Boston Üniversitesi’nde Finans dalında lisans üstü eğitimini bitirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 sari
 3 Haziran 2012 Pazar 10:13
ŞUAN MADURUM DURUMDAYIM KOLUM LÜTFEN BİLGİNİZE KAZIM BEY
 sari
 3 Haziran 2012 Pazar 10:11
slm gecen ayın 28 iş kazasi gecirdim benım raporum oldugu taktırde beni işten cıkardılar kazım bey bana bu yolda yol gostermısınız yksa butun hukuk yoların bas vurucam
 YILDIZ
 17 Mart 2010 Çarşamba 18:03
Valla bence en akıllı bir karar diye düşünüyorum. Kazım ÇALIŞKAN'ın Bu işin de üstesinden geleceği konusundada hiç bir tereddütüm de yok. Kişilerde aranan en üstün meziyetlere sahip olduğunu onu tanıyanlar tarafından da dile getirdiklerini ben de bizzat gördüm ve duydum. Vatana millete hayırlı olsun dileklerimle T.H.Y. Genel Müdürlüğünü bile en iyi şekilde yürüteceğine de eminim.
 havacı
 9 Ocak 2009 Cuma 
Nisan ayındaki THY Genel Müdürümüz hayırlı uğurlu olsun. Temel Bey güle güle sana yolun açık olsun.
 Aytun
 9 Ocak 2009 Cuma 
Neden kurum icinden, personeli tanıyan ve sirket yapısını bilen bir kisi degil de sektore tamamen yabancı bir sahıs bu goreve getirilir? Gerçekten anlamak mumkun degil. THY icinde bu kadar akıllı, işten anlayan ve yıllardır emegini vermis kişiler varken bu tarz bir yola başvurulması böyle önemli bir goreve yapılan atamada art niyet/cıkar ilişkisi oldugu izlenimini veriyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule