MENÜ
İstanbul 18/27
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY AYIP ETTİ
Havacılık Haberleri
23 Kasım 2007 Cuma 08:41

THY AYIP ETTİ

THY’nİn İstanbul-Abu Dabi seferinde yaşananlar, yolcuları canından bezdirdi. Aralarında hastaların ve çocukların da olduğu yolcular, geceyi sandalyeler üzerinde geçirdi.

THY’nİn İstanbul-Abu Dabi seferini yapan TK 1168 sefer sayılı uçağı 17 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.15’te Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Ancak 4 saatlik uçuşun ardından yoğun sis nedeniyle Abu Dabi’ye iniş yapamayan uçak Umman’ın başkenti Maskat’a yöneldi. Bir buçuk saatlik uçuşun sonunda Maskat’a inen uçağın yolcuları bekleme salonuna alındı. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün eşi Sevgi Öztürk o gece yaşananları VATAN’a anlattı.

Başkanın eşi: Ayıp ettiler
“Kadın Girişimciler Derneği’nden 2 arkadaşımla Maskat’a ulaştığımızda Maskat’a gidecek olan yolcular indiler. Bize siz kalın dediler. Daha sonra pilot umursamaz bir tavır içinde ” diğer yolcular uçağı terk etsin “ diye anons yaptı. Yerel saatle gece 3’tü uçaktan indiğimizde havalimanında beklemeye başladık. Yolcular arasında hastalar, çocuklar vardı. Hepsi geceyi sandalye üzerinde geçirdi. Telefonla Türk Büyükelçiliğine ulaştım. Yetkili kişi bizi otele yerleştirebilmek için çok uğraştı ancak kongre nedeniyle bütün oteller doluydu. Öğlen saat 1 civarında Umman Hava Yolları’nın uçakları ile bazı yolcular Dubai, diğerleri de Abu Dabi’ye uçtu.”
THY Basın Müşaviri Ali Genç ise “Abu Dabi’ye gidecek yolcular otellere alınmak istendi ancak oteller doluydu, yer bulunamadı” dedi.

 

Tülay Şubatlı-Vatan

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule