MENÜ
İstanbul 19/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TCDD VE THY İŞBİRLİĞİ YAPACAK
Türkiye'den
21 Nisan 2015 Salı 09:41

TCDD VE THY İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Türk Hava Yolları (THY) hizmet kalitesini artırmak amacıyla işbirliği protokolü imzalayacak

TCDD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız ile THY Genel Müdürü Temel Kotil'in imza atacağı protokol kapsamında Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve gar personelinin eğitimine yönelik, THY’nin ilgili birimleri ile ortak bir çalışma programı gerçekleştirilecek. YHT hosteslerine, "Yolcu İlişkileri", "Ekip Kaynak Yönetimi" ve "Protokol Kuralları" eğitimi verilecek.

MİLLER TCDD'DE GEÇECEK

Her iki kurumun bilet satış sisteminde ortaklaşa bilet promosyonları düzenlenecek. THY'nin Miles&Smiles programı dahilinde yolcularına kazandırdığı mil puanlan, TCDD'nin YHT ve anahat tren bilet alımlarında kullanılabilecek.

KOMBİNE TAŞIMA

THY'nin hizmet vermediği yerlerde ve TCDD hatları üzerinde olan yerleşim yerlerine ulaşımla ilgili yurtiçi ve yurtdışı uçak bağlantısı ile kombine taşıma koridorları belirlenecek. Bu koridorlarda seyahat eden kombine yolculara ekstra indirim paketleri tanımlanarak satışa sunulacak. Bilet satış sistemlerinin entegrasyonu sağlanarak gişe, acente, interaktif kanallarda her iki kurumun biletleri satılacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule