MENÜ
İstanbul 21/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TAV’A ÜSKÜP’TE BÜYÜK ÖDÜL
Havacılık Haberleri
14 Mart 2013 Perşembe 10:46

TAV’A ÜSKÜP’TE BÜYÜK ÖDÜL

TAV Havalimanları’nın işletmesini üstlenmesinin ardından hızla gelişen Üsküp Havalimanı, kendi kategorisinde “Avrupa’nın en kaliteli hizmet sunan havalimanı” oldu.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Üsküp Havalimanı, Airports Council International (ACI) tarafından 2 milyondan az yolcu kategorisinde Avrupa’nın en kaliteli havalimanı oldu. Havalimanı işletmecilerinin çatı örgütü ACI, yıl boyunca havalimanlarında yolcularla gerçekleştirdiği memnuniyet anketleri doğrultusunda belirlenen ödülleri açıkladı. Üsküp’te düzenlenen basın toplantısına Makedonya İçişleri Bakanı Gordana Jankulovska, Makedonya Ulaştırma ve İletişim Bakanı Mile Janakieski ve TAV Havalimanları Holding İşletmeler Direktörü Murat Örnekol katıldı.

TAV Havalimanları İşletmeler Direktörü Murat Örnekol “TAV Havalimanları olarak, sahip olduğumuz bilgi birikimiyle kısa sürede yenileyerek hizmet vermeye başladığımız Üsküp Havalimanı’yla bu prestijli ödülü almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Avrupa’daki çok sayıda havalimanını geride bırakmak ve misafirlerimizin izlenimleri ve deneyimlerine dayanarak bu ödülü almak bizi ayrıca mutlu ediyor. İstanbul’dan çıkan küresel bir marka olarak, faaliyet gösterdiğimiz her bölgede iyi bir ülke temsilciliği gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Portföyümüzde yer alan tüm havalimanlarında en üst düzeyde hizmet vermek ve yolcu memnuniyetini daha da yukarıya taşımak üzere 7/24 çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

ACI Genel Direktörü Angela Gittens, yaptığı yazılı açıklamada, “Müşterilerine üstün hizmet veren havalimanları diğerlerinden ayrılarak öne çıkıyor ve bunun havalimanı işletmeciliğin sektöründe artan rekabetteki belirleyici başlıklardan biri olduğunu görüyoruz. Uzun zamandır bu alanda favori görülen işletmelerin ödül almasından, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmanın kazanan bir iş stratejisinin odağını oluşturduğu konusundaki inancı pekiştirdiği için mutluluk duyuyorum. Listeye ilk kez giren havalimanları olması da, bu yaklaşımı benimsemek için asla çok geç kalınmadığını gösteriyor” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule