MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TASSA'DAN BİR 'İLK'
Havacılık Haberleri
30 Ocak 2024 Salı 13:21

TASSA'DAN BİR 'İLK'

TASSA, "Kabin Memurları Sertifika Kaybı Sigortası" için 7Days Sigorta ile anlaştı

Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA, "Kabin Memurları Sertifika Kaybı Sigortası" yaptırarak dünyada bir ilki başardı. 

TASSA Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Erakpınar, 7Days Sigorta firması ile yapılan anlaşma çerçevesinde artık kabin memurları için yeni bir dönem başladığını, TASSA’nın her daim mesleğin ve meslektaşlarının yanında olduğunu açıkladı.

Erakpınar ayrıca dünyada pilotların lisans kaybına yönelik bir çok sigorta bulunduğunu ancak kabin memurlarının sertifika kaybına yönelik bir koruma bulunmadığını ve tüm yönetim kurulu olarak bu soruna eğilerek çözüm ürettiklerini belirtti.

Erakpınar, bu çalışma sayesinde Kabin Memurlarının da sağlık sebebiyle uçma hakkını kaybetmeleri durumunda artık koruma altında olabileceklerini söyledi. Dünyada bir ilki başarmanın vermiş olduğu heyecan ve haklı gururu yaşadıklarını belirten Erakpınar, artık Kabin memurlarının sağlıklarından ötürü sertifikalarını kaybettiklerinde mağduriyet yaşamayacaklarını ve anlaşmanın kısa sürede yürürlüğe girmesiyle bu sorunun çözüleceğini ifade etti. 

TASSA yönetim kurulu üyesi Ahmet Aydın ise bu proje için yoğun çaba harcadıklarını vurgulayarak 7Days Sigorta ile birlikte kabin memurlarına başka süprizler de hazırladıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule