MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SUNEXPRESS YENİ TERMİNAL'DE
Havacılık Haberleri
9 Kasım 2009 Pazartesi 15:16

SUNEXPRESS YENİ TERMİNAL'DE

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminalinden yurtdışı uçuşlar başladı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın yeni hizmete giren terminalinden ilk yurtdışı uçuşları, bugün başladı. Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress'in gerçekleştirdiği İstanbul Sabiha Gökçen - Frankfurt ilk seferi öncesi yeni dış hatlar terminalinde bir kutlama töreni düzenlendi.

 

Törende SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger ve ISG Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın hazır bulundu. SunExpress’in 9 Kasım Pazartesi Frankfurt’a düzenlenen XQ 870 No’lu ilk uçuşu için yeni terminalde check-in yaptıran yolculara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

SunExpress, İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı tüm iç ve dış hat seferlerini, bugünden itibaren yeni terminalden düzenliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Neslihan Kilic
 18 Şubat 2010 Perşembe 02:06
Server Aydın'ı tebrik ediyorum. Sabiha Gökçen biz İst-Anadolu Yakası yaşayanları için çok önemli bir havalimanı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule