MENÜ
İstanbul 20/25
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SU FİYATLARINA DÜZENLEME GELİYOR
Dünyadan
30 Aralık 2015 Çarşamba 13:24

SU FİYATLARINA DÜZENLEME GELİYOR

Havalimanlarındaki şişe su fiyatları için AB komisyonu harekete geçti

Havalimanlarında güvenlik kontrollerinden sonra yarım litrelik suyun iki-üç Euro gibi fahiş fiyatlarla satılması uçak yolcuları arasında tepki ile karşılanırken AB Komisyonu'nu da harekete geçirdi.

Finlandiya Televizyonu İsveççe Haberler Bölümü'nün haberine göre havalimanlarında yarım litrelik suyun en fazla bir Euro'ya satılmasını sağlayabilmek için AB Transport Komisyoneri Violeta Bulc, havalimanları işletmecilerinin çatı örgütü Airport Council International ACI ile görüştüklerini açıkladı.

AB Transport Komisyoneri Violeta Bulc yaptıkları görüşmeler sonucunda Avrupa'da uçak yolcularının yarısına hizmet veren 126 havalimanı işletmecisinin yarım litrelik suyu bir Euro'ya satmaya hazır olduklarını ancak bunun yeterli olmadığını belirtti.

Finlandiya havalimanları işletmecisi Finavia, yolculara güvenlik kontrollerinden boş su şişesi ile geçip, şişeleri tuvaletlerden doldurmalarını önerirken, birçok havalimanındaki otomatik bataryaların sıcak su akıtmak üzere ayarlandığı belirtildi.

DHA

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule