MENÜ
İstanbul 21/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SOLOTÜRK'E BÜYÜK ÖDÜL
Havacılık Haberleri
19 Temmuz 2011 Salı 06:48

SOLOTÜRK'E BÜYÜK ÖDÜL

İngiltere'de düzenlenen "Royal International Air Tattoo (RIAT) 2011" organizasyonunda Türk F-16 gösteri ekibinin SOLOTÜRK gösterisi, "Best Overall Flying Display" (En İyi Uçuş Gösterisi) seçildi

İngiltere'de düzenlenen "Royal International Air Tattoo (RIAT) 2011" organizasyonunda Türk F-16 gösteri ekibinin SOLOTÜRK gösterisi, "Best Overall Flying Display" (En İyi Uçuş Gösterisi) seçilerek "The King Hussein Memorial Sword" (Kral Hüseyin Anma Kılıcı) ödülüne layık görüldü.

 

Türkiye'yi temsil eden F-16 gösteri ekibi, "Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Hava Kuvvetleri'ni uluslararası bir ortamda en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşamaktayız" açıklamasını yaptı. Türk pilotlar, kuruluşunun ilk yılında böylesi büyük bir organizasyona davet edilerek en büyük ödülü kazanmış olmaktan dolayı büyük bir onur duyduklarını belirtti.

 

16-17 Temmuz 2011 tarihleri arasında Fairford'da bu yıl 29 gösteri ekibinin katılımı ile kırkıncısı düzenlenen RIAT, dünyanın en büyük hava gösterilerinden biri olarak kabul ediliyor.

 

Cihan

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule