MENÜ
İstanbul 10/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ŞİDDETE MARUZ KALDIK
Havacılık Haberleri
19 Mart 2009 Perşembe 16:28

ŞİDDETE MARUZ KALDIK

Gözaltına alınan Bahadır Altan ve Engin Barutçu ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Üç Arap turiste yardımcı olmak isterken polis tarafından göz altına alınan Bahadır Altan ve Engin Barutçu ifadeleri alınmak üzere Dış Hatlar Terminali'nden havalimanı karakoluna götürüldü.

Altan ifade verdikten sonra açıklama yapacağını söylerken, Engin Barutçu, "Şiddete ve küfürlere maruz kaldık. Konu herhalde yargıya taşınacak. Doktor çağrıldı mı diye İngilizce bilmiyor düşüncesiyle turiste yardımcı olmaya çalıştık. Ondan sonra da bize yöneldiler" şeklinde konuştu.

 

İşte Altan ve Barutçu'nun karakola götürülürken görüntüleri...

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 DOST A
 21 Mart 2009 Cumartesi 18:46
neden yok bence olmalı şimdikinden çok daha yararlı bir başkan olur.yani sadece kendi çıkarlarını düşünmeyenler de başkan olabilir.BAHADIR KAPTANDAN ÇALIŞTIĞI ŞİRKETİ ÖRGÜTLEYİP SENDİKALI YAPMASINI BEKLİYORUZ.
 DOST
 19 Mart 2009 Perşembe 21:02
Başka sitelerde yorumlar okudum. Efendim Bahadır Kaptan sendika başkanlığına hazırlanıyormuş falan... Yahu Bahadır Kaptanı birazcık tanıyan insan bunu düşünemez. Bahadır Kaptan şimdiye kadar hangi durumda kendisine avantaj sağlamıştır? Onun böyle hesaplar peşinde olmadığını tanıyan herkes gayet iyi bilir. Böyle bir olayı bile yok sendika hesabı, yok iktidar hevesi diye yorumlayanlara yazıklar olsun diyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule