MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ŞAMPİYONLAR İSTANBUL'DA
Türkiye'den
6 Eylül 2024 Cuma 21:42

ŞAMPİYONLAR İSTANBUL'DA

Paris 2024 Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda finalde İsrail’i 8-3 mağlup ederek üst üste 3’üncü kez altın madalyanın sahibi olan Goalball Kadın Milli Takımı, İstanbul Havalimanında coşkuyla karşılandı

Paris 2024 Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda finalde İsrail’i 8-3 mağlup ederek üst üste 3’üncü kez altın madalyanın sahibi olan Goalball Kadın Milli Takımı, yurda döndü.

İstanbul Havalimanı VIP Salonu’ndan yurda giriş yapan İGA çalışanlarının da aralarında olduğu şampiyon sporcular, coşkuyla karşılandı. Kafileyi karşılayanlar arasında İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen de yer aldı.

PARİS 2024 Paralimpik Oyunları’nın finalinde İsrail’i devirerek altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı oyuncularından Fatma Gül Güler, “Kazandığımız altın madalyayı Filistin’de Gazze’de şehit düşen Müslüman kardeşlerimize armağan ediyoruz” dedi.

Final maçında İsrail 8-3 yenerek altın madalya kazanan Goalball Kadın Milli Takımı oyuncularından Fatma Gül Güler, “İnanılmaz bir turnuva geçirdik, başından sonuna kadar efsane maçlar çıkardık. Çok heyecanlıydı, çok gurur vericiydi. Üst üste ikinci kez madalya almak gurur verici. İsrail ile final maçına çok ayrı bir bayrak tutkusu ile çıktık. Ama kazanacağımızı çok iyi biliyorduk. O içimizdeki his, o bayrak sevgisiyle ilgiliydi. Allah’ın yardımıyla kazandık. Biz şampiyon olduktan sonra söylemiştik, Filistin’de Gazze’de şehit düşen, Müslüman kardeşlerimize armağan etmek istiyorum” dedi.

Paralimpik milli takımı sponsorlarından olan İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA olarak bu başarından çok mutlu olduklarını ifade eden CEO Selahattin Bilgen ise şöyle konuştu:

“Biz takımı bu turnuvaya uğurlarken büyük umutla göndermiştik. Sporcularımıza çok teşekkürler, bizi gururlandırdılar. Hakikatten üstüne koyarak başarılara devam ettiler. Bu turnuvada göğsümüzü kabartan sonuçlar aldılar. Biz de İGA İstanbul Havalimanı olarak zaten Paralimpik Milli Takımının sponsorluğunu yapıyoruz ama aynı zamanda Goalball takımımızdaki 6 oyuncu aynı zamanda İGA çalışanı... Bu bizi bir kat daha gururlandırdı. Ekran başında onlardan daha fazla heyecanlandık.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule