MENÜ
İstanbul 9/13
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SAFA'NIN BİRİNCİSİ
Türkiye'den
16 Ocak 2015 Cuma 14:06

SAFA'NIN BİRİNCİSİ

SAFA denetimlerinde Tailwind Havayolları zirvedeki yerini korudu

Avrupa'da Yabancı Hava Araçlarına Yapılan Emniyet Denetimleri olarak bilinen SAFA denetimlerinde Tailwind Havayolları zirvedeki yerini korudu.

Avrupa ülkelerinin yanı sıra Türkiye'nin de dahil olduğu SAFA Programı çerçevesinde Avrupa Havalimanları'nda yapılan ani denetimlerde Türk taşıyıcılar içerisinde son 5 yılda üç defa birinci olan Tailwind Havayolları,2013'te sıfır bulgu ile SAFA denetimi gören tüm dünya havayolları arasında da birinci, 2014 yılında da bulgu ortalaması en düşük şirket olmuştu.

Şirketten yapılan açıklamada bu başarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Twitter'dan duyurulduğu ifade edildi.

2009 yılından uçuşlarına başlayan Tailwind Havayolları 6 yıldan beri ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerinden Türkiye'ye turist taşımacılığı yapıyor.

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule