MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
RYANAIR'DEN UKRAYNA'YA DESTEK
Havacılık Haberleri
22 Temmuz 2023 Cumartesi 19:23

RYANAIR'DEN UKRAYNA'YA DESTEK

Ryanair CEO'su Michael O'Leary, Rusya ile savaşı sona erdikten sonra Ukrayna'ya 3 milyar dolar yatırım yapacaklarını açıkladı

Ryanair, Rusya ile savaşı sona erdikten sonra Ukrayna'ya 3 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı. 

Ryanair CEO'su Michael O'Leary, Ukrayna'nın Kiev kentini ziyaret ederek, Ukrayna Restorasyonundan Sorumlu Başbakan Yardımcısı ve Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov ve Kiev Borispil Uluslararası Havalimanı'nın CEO'su Oleksiy Dubrevskyy ile bir araya geldi. 

Ryanair yöneticilerinden oluşan heyet, Havalimanının terminal ve altyapısını incelerken "Havalimanı altyapısının mükemmel olduğunu ve güvenlik sorunları da ortadan kalktığında uçuşları yeniden başlatmak için operasyonel olarak hazır olduklarını" açıkladı. 

Ryanair, Ukrayna'nın hava sahasının açılmasından sonraki iki ay içinde ülkeye karşılıklı haftalık 600 uçuş başlatacak. Havayolu şirketi, Avrupa Birliği'ndeki 20'den fazla başkente uluslararası uçuşların yanı sıra Kiev, Lviv ve Odesa arasındaki iç hat uçuşlarını gerçekleştirmeyi planlıyor. Operasyonlar için 30 Ryanair'e ait 30 adet Boeing 737MAX tipi uçak, Ukrayna'nın üç kentinde konuşlanacak.

Kaynak: Aerotime.aero

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule