MENÜ
İstanbul 19/27
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ROMA UÇAĞINDA TEKNİK ARIZA
Türkiye'den
7 Mart 2018 Çarşamba 09:04

ROMA UÇAĞINDA TEKNİK ARIZA

Türk Hava Yolları'nın(THY) İstanbul - Roma seferini yapan TK-1863 sefer sayılı yolcu uçağı, kalkışından bir saat sonra teknik arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri döndü

THY'nin Airbus 321 tipi TC-JRL kuyruk tescilli 'TARSUS'  adlı uçağı, Roma seferini yapmak üzere 93 yolcusuyla dün saat 17.43'te İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Havalandıktan bir süre sonra uçakta teknik bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle uçağın kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne bildirerek geri döneceğini söyledi. İniş ağırlığına ulaşmak için havada tur atarak yakıtını tüketen uçak, saat 18.51'de sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Uçak, kontrollerin yapılması için teknik hangar önüne çekildi. Terminale alınan yolcular, tahsis edilen yeni bir uçakla saat 20.10 sıralarında Roma'ya gönderildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ucagi
 7 Mart 2018 Çarşamba 14:17
Ucagi düsüreceksiniz. Yapmayin öyle teknik meknik ariza. Yok ben cengiz pilot ben iyi pilot. Düzgün ucurun su ucagi !!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule