MENÜ
İstanbul 10/12
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
POLİS KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Türkiye'den
15 Temmuz 2008 Salı 15:19

POLİS KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Flaş, Flaş, Flaş…Atatürk Havalimanı’nda görevli genç bir polis memuru kalp krizi geçirdi. Hastaneye götürülen memurun durumunun kritik olduğu bildiriliyor.

Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü bünyesinde karakolda görev yapan 21-22 yaşlarında, 1 yıllık memur olan bir polis, az önce kalp krizi geçirdi.

 

Karakolun önünde bir anda yere yığılan memurun yardımına hemen mesai arkadaşları koştu. Memurların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansa konulan memura kalp masajı yapıldı. Bir süre DHMİ Başmüdürlük binası önünde bekleyen ambülansta ilk müdahale yapılan polis memuru daha sonra İnternational Hospital’e götürüldü.

 

Polis memurunun durumunun kritik olduğu bildiriliyor.

 

Airkule.com, olayın hemen ardından polis memurunun ambülansla hastaneye götürüldüğü bu görüntüleri çekti.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule