MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PİLOTUN SIRADIŞI PROTESTOSU
Havacılık Haberleri
4 Ağustos 2023 Cuma 07:20

PİLOTUN SIRADIŞI PROTESTOSU

Lufthansa Havayollarının pilotu, uçağın rotasının değiştirilmesine sıradışı bir protestoyla tepki gösterdi

Frankfurt'tan Sicilya'ya uçan Lufthansa Havayolları'nın pilotu, Sicilya'da uçağının Malta'ya yönlendirilmesi üzerine sıradışı bir protesto eyleminde bulundu.

Bu protesto sonrasında Flightradar24'ten gelen uçuş izleme verileri, Sicilya'nın doğu kıyısındaki gökyüzünde penis şeklindeki bir uçuş yolunu gösterdi. Fontanarossa Havaalanı'nda aşırı sıcaklar nedeniyle küçük bir yangın çıktığı için Hava Trafik Kontrolörü tarafından iniş için Malta'ya yönlendirilen Lufthansa pilotunun, bu durumu protesto etmek için gökyüzünde 15 mil uzunluğunda bir penis şeklini çizdiği öne sürüldü. 

Lufthansa'nın konuyla ilgili bir açıklama yapmamasından ötürü pilotun şekli kasıtlı olarak tasarlayıp tasarlamadığı belirsizliğini koruyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Muzaffer Çetingüç
 4 Ağustos 2023 Cuma 23:35
Bu, uçuşun seksüalizasyonu olarak yorumlanıyor. Ergen tutumudur ve örnekleri çoktur. 2015 yılında ABD Florida'da bir özel uçak pilotu; 2017 Kasım ayında E/A-18 uçağıyla Navy pilotu; 2017 Mart ayında Bremen üzerinde Lufthansa pilotu da yapmıştı... 2021'de Pobeda Havayolları pilotu bu çizime 22 dakika harcamış, Jekatering'e rötarlı inmişti...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule