MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PİLOTA GÜNEY AFRİKA'DA SALDIRI
Dünyadan
15 Temmuz 2023 Cumartesi 11:40

PİLOTA GÜNEY AFRİKA'DA SALDIRI

British Airways pilotu, Güney Afrikada silahla tehdit edilerek alıkonuldu ve bıçaklandı

British Airways'in emektar pilotlarından biri Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde saldırıya uğradı. Bıçakla yaralanan pilotun hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat ettiği belirtildi.

Johannesburg'da kaldıkları otelden ayrılarak uzaklaştıkları ifade edilen pilot ve bir mürettebatın, kimliği belirsiz kişilerce silahla tehdit edilerek alıkonuldukları ve ardından çıkan tartışma sırasında pilotun bacağından bıçaklandığı kaydedildi. Yaralı pilotun hastanedeki tedavisinin ardından evine gönderildiği ve istirahat ettiği açıklandı.

British Airways sözcüsü olayla ilgili olarak, yaralanan pilotun, mürettebat üyelerinin güvenliğini sağlamaya yönelik bir kuralı gözardı ettiğini söyledi. 

British Airways'in, Güney Afrika'daki mürettebatının güvenliği için katı kurallara sahip olduğu bildiriliyor. Kurallar gereği mürettebatın kendilerine tahsis edilen otellerin bulunduğu güvenlik onaylı bir alandan ayrılmalarına izin verilmiyor. Ancak bu olayda, yaralanan pilot ve diğer uçuş görevlisinin bu kurala uymadan oteli terk ederek yürüyüşe çıktıkları kaydedildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule