MENÜ
İstanbul 19/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PEGASUS'UN KIŞ TARİFESİ
Havacılık Haberleri
6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:00

PEGASUS'UN KIŞ TARİFESİ

Pegasus Havayolları, 26 Ekim itibariyle kış tarifesine geçiyor. Pegasus misafirleri, 29 Mart 2009’a kadar geçerli olacak tarifeyle, iç hatlarda 41 YTL’den, dış hatlarda ise 66 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçma fırsatı elde ediyor.

Pegasus Havayolları’nın 26 Ekim 2008-29 Mart 2009 tarihlerinde geçerli olacak kış tarifesi biletleri 6 Ağustos’tan itibaren satışa sunuluyor. İç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van uçuşları için bilet fiyatları 41 YTL’den başlıyor.

Pegasus, kış tarifesiyle dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir’den; Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih’e karşılıklı seferleri için bilet fiyatları 66 Euro’dan başlıyor.

Kış tarifesinde vergi ve yakıt harcının dahil olduğu, iç hatlarda 41 YTL ve dış hatlarda 66 Euro’dan başlayan fiyatlara sadece hizmet bedeli dahil değil.

Pegasus’un bilet satışları 7 gün/24 saat hizmet veren 444 0 737 no’lu Pegasus Bilet Hattı, internette www.flypgs.com web sitesi, acenteler ve havaalanı satış ofisleri aracılığıyla gerçekleştiriliyor.


Türkiye’nin en köklü özel havayolu şirketi olarak 1990 yılında kurulan PEGASUS’un arkasında Sabancı ailesi fertleri tarafından kurulan ESAS Holding bulunuyor. ESAS Holding, havacılığın yanı sıra sağlık ve gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. PEGASUS Havayolları’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ali Sabancı, Genel Müdürlüğü’nü ise Sertaç Haybat yürütüyor.


Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule