MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PASAPORTLARI ÇALINDI
Dünyadan
23 Ağustos 2023 Çarşamba 13:28

PASAPORTLARI ÇALINDI

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan New York’a uçuş ekibinin kaldıkları odalarda hırsızlık meydana geldi. Odalara giren meçhul kişi ya da kişiler, pasaportları çalarak kayıplara karıştı

THY'nin İstanbul-New York seferini gerçekleştiren uçuş ekibi, anlaşmalı otelleri olan Manhattan 7. Cadde’deki Park Central Oteli’nde bir hırsızlık olayına maruz kaldı. Bir süre otelde dinlenen pilotlar ve kabin memurları daha sonra dışarı çıktı. Bu arada ekibin konakladığı odalara giren meçhul kişi ya da kişiler, pasaport, uçuş lisansları ve bazı belgeleri çalarak kayıplara karıştı.

Otele döndüklerinde hırsızlık olayının farkına varan ekip hemen otel yönetimine haber verdi ve polis çağırıldı. THY uçuş ekibi otele gelen polis şefinin “Hepiniz iltica başvurusu için mi pasaportlarınızı yok ettiniz?” şeklindeki ilginç sorusu karşısında şaşkınlık yaşadı.

Odalarda yapılan incelemede para ya da başka bir kıymetli eşyanın çalınmadığı görüldü. Oda kapılarında da ciddi bir zorlama olmadığı belirlendi. Hırsızlıkla ilgili olarak otel içinde geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: patronlardunyasi.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule