MENÜ
İstanbul 11/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PARALEL YAPININ “THY” EMELLERİ
Havacılık Haberleri
14 Aralık 2014 Pazar 13:15

PARALEL YAPININ “THY” EMELLERİ

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, paralel yapının kendi telefonlarını da dinlediğini söyleyerek “Bu tip bir kamplaşmanın ülkeyi ne hale getirdiğini gördük” dedi

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, paralel yapının, kendisinin de telefonlarını dinlediğini ve bu tip kamplaşmalarla ülkenin nereye geldiğinin ortada olduğuna dikkat çekti.

Topçu, paralel yapının “THY emelleri”ne ilişkin şöyle konuştu:

"BEN DE MAĞDUR EDİLDİM"

“Bu yapının THY üzerinde bir emeli olabilir, elbette ki sempatizanları vardı, belki de vardır şu anda da… Ama bu tip bir faaliyetin, bu tip bir kamplaşmanın ülkeyi ne hale getirdiğini gördük. Ülkenin adaletinde, polisinde, ülkenin vatandaşları arasında bir kamplaşma olmamalı. Adalet devletin koyduğu normlar çerçevesinde uygulanmalı.  Polisin, kolluk kuvvetlerinin, emir komuta zincirinin bozulmasının nelere sebebiyet verdiği ortada… Ben de bunun mağduruyum. Benim de telefonlarım dinlendi. İpe sapa gelmeyen konuşmalar yayınlandı. Konuşmaların bir kısmını kesip bir kısmını ilave ederek birçok çarpıtmalar yapıldı. İnanılmaz komplolar hazırlanmış. Şahsıma yapılan şeyleri ayıplıyorum. Bir insanın telefonunun dinlenmesi herhangi bir suç olmadan, takip edilmesi, bunlar kanunlarımızda suçtur. Ama bir bakıyoruz ki, bu suç devletin içindeki birimler vasıtasıyla yapılıyor. Bu en küçük ifadeyle ahlaksızlıktır! Bu neticede devlet erkinin yerine geçme isteğidir ki, bunu hükümet zaten bir ‘darbe’ olarak algıladı. Gerçekten bu yapılan işlere baktığımız zaman bu şebekenin ne durumda olduğu ortada. Sadece THY değil, birçok alanda bu tip organizasyonlara gidilmiş. İnsanların kardeşlik duygularını istismar edilerek kardeşler arasında ihtilaf yaratacak gruplaşmalar oluşturulmuş.

BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI BÖYLE ÇIKTI

Bir ülkede devletin otoritesi kaybolduğu zaman, devlet otoritesi içerisinde başka otoriteler hakim olmaya başladığı zaman orada kargaşa çıkar. İşte Birinci Dünya Savaşı’na ülkenin sokulması gibi. O dönemde sarayın haberi olmadan Rusya’nın limanlarının bombalanması buna en güzel örnektir. Paralel yapı o zaman da vardı. Bunlar ülkemize artı getiren şeyler değil. Bunlar halkımız tarafından iyi görüldü ve son seçimde zaten bunlara prim verilmediği ortaya çıktı. Bu kadar insanın mağduriyetini, suçsuz bir sürü insanın vebalini bu işlere bulaşan adamlar ödeyemez. Türkiye’de son 10 yılda dinlenme yolu ile insanları sindirme operasyonu yapıldı. Sindirmenin en güzel yolunun bu olduğu bu grup tarafından tespit edildi. İyi niyetli, düzgün adam diye ilgili yerlere yerleştirdikleri adamlarla mesleğe, makama, ülkeye ihanet edildi. Son bir senede yaşanan olayların bu ülkeye maliyeti çok büyük olmuştur. Gezi olaylarından tutun, darbe girişimlerinden tutun… Bu ülkenin hiçbir vatandaşına katkı sağlamamıştır. Ülkenin rekabet gücünü aşağıya çekmiştir. Bunların bedelini hep beraber ödüyoruz.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet
 15 Aralık 2014 Pazartesi 11:41
Hamdi gözünü Ulaştırma Bakanlığına dikmiş. Bu aralar fena gazlıyor hükümeti
 Norm
 14 Aralık 2014 Pazar 19:24
Adalet devletin koyduğu normlarla uygulanmaz. Uluslararası ve bunu kabul eden demokratik devletlerin ulusal hukuku tarif eden yasalarıyla gerçekleştirilir. Cehalet her yeri sarmış ama, sallaeken biraz dikkat eder adam.
 Cavit
 14 Aralık 2014 Pazar 17:56
Sayın topcu O zaman etrafına iyi bak GNl.MD.YRD.
 gerçek ve gelecek...
 14 Aralık 2014 Pazar 16:37
topçu efendi senin ve yöneticilerinin sendika genel kuruluna müdehale ettiğin süreçte uçucu delegelere yağdırttığın işten atma tehditlerini de dinlemişlerdir herhalde. bekliyoruz tapeleri. 'masumiyetinizi' bir gün gelecek ispata mecbur kalacaksınız.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule