MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI İMZALANDI
Havacılık Haberleri
22 Ağustos 2024 Perşembe 14:17

ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI İMZALANDI

Air Astana ve Japan Airlines codeshare (ortak) uçuş anlaşması imzaladı

Air Astana ve Japan Airlines ortak uçuş anlaşması (codeshare) imzaladıklarını duyurdu. Anlaşmayla, 2026 baharında başlatılması planlanan Almatı-Tokyo uçuşunda her iki havayolunun da kendi uçuş kodlarını kullanmalarını sağlayacak.

Anlaşmanın ayrıca hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenler için Kazakistan ve Japonya arasındaki bağlantıyı arttırmanın yanı sıra iki ülke arasında daha fazla yolcunun ve kargonun taşınmasına olanak sağlaması planlanıyor.

Air Astana Group CEO'su Peter Foster şöyle konuştu: “Japan Airlines ile işbirliğimiz, uluslararası ağımızı zenginleştirecek ve müşterilerimize daha fazla seyahat seçeneği sunacak heyecan verici bir gelişmedir. Kazakistan ve Japonya arasında yolcularımıza kusursuz bir seyahat deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Japan Airlines Group CEO'su Mitsuko Tottori ise şunları söyledi: “Air Astana gibi seçkin bir ortakla yaptığımız işbirliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Yolcu ve kargo trafiğini geliştirerek Japonya ve Kazakistan arasındaki 30 yılı aşan diplomatik ilişkinin daha da ileriye taşınmasına katkıda bulunacağız.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule