Onur Air uçucu ekipleri başarılı Hac operasyonundan sonra, şimdi de Umre turizmi kapsamında kutsal topraklara gitti. Airkule, büyük heyecan ve çalışma azmiyle Suudi Arabistan’a giden ekipleri görüntüledi.
Başarılı geçen Hac operasyonunun yorgunluğunu atmanın rahatlığıyla Atatürk Havalimanı’nda oldukça neşeli bir görüntü çizen ekipler sorularımızı yanıtladı.
Yeni bir göreve kabul edilmekten dolayı mutlu ve heyecanlı olduklarını söyleyen pilot ve hostesler, umre operasyonunu da başarıyla tamamlayıp Türkiye’ye dönmek istediklerini söylediler.
Üç adet Airbus 300-600 uçağıyla 9 Mart’tan bir sonraki Hac sezonuna kadar görev yapacaklarını açıklayan pilot ve hostesler,” Mutluyuz, yeni bir görevin başlangıcındayız. İnşallah tüm ekip olarak başarıyla görevi tamamlayıp, Türkiye’ye döneceğiz. Uçuşlarımız Suudi Arabistan Havayolları ile yapılan anlaşma gereği tüm yaz boyunca devam edecek. Başarılı Türkiye uçuşları yapıp tekrar evimize geri döneceğiz” şeklinde konuştular.
Böyle bir görevde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Onur Air ekipleri, “Umreye gidecek yolcularımızı sağ salim taşıyıp, görevimizi yerine getirdikten sonra geri dönmek istiyoruz. İnşallah her şey güzel olacak” dediler.
İşte Onur Air pilot ve hosteslerinin Atatürk Havalimanı'nda uçağa binmeden önce Airkule.com'a söyledikleri...