MENÜ
İstanbul 9/12
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O UÇAK KİME AİT?
Türkiye'den
4 Nisan 2014 Cuma 09:02

O UÇAK KİME AİT?

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun 23 Mart'ta Ankara Esenboğa Havalimanı'nda, özel bir jet uçağının merdivenlerine kadar giderek bazı şahısları uğurladığı belirtilirken, CHP'li Tekin, "o özel uçak kime ait" diye sordu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun özel jet uçağının merdivenlerine kadar giderek uğurladığı konuklarını TBMM gündemine taşıdı. Tekin, uçağın kime ait olduğunu Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na sordu.

Tekin, TBMM Başkanlığı'na, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yazılı yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, "Bahse konu özel jet uçağın sahibi kimdir?", "siz hangi gerekçe ile orada bulunmaktaydınız?", "uçağın merdivenlerine kadar gelerek uğurladığınız yolcular kimlerdir?", "uçak Ankara'dan nereye intikal etmiştir?", "yolcular arasında eşiniz ve çocuklarınız bulunmakta mıdır?" ifadelerini kullandı.

‘FOTOĞRAFLAR VAR’

Konuya ilişkin Sol gazetesine bilgi veren Tekin, şimdilik sorularına yanıt beklediğini belirtirken, "o güne ait yanıtı gelsin, açıklamamı sonrasında kamuoyuna yapacağım" dedi. Kendisinde o gün çekilmiş fotoğrafların bulunduğunu vurgulayan Tekin, detayları yanıta göre paylaşacağını ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule