MENÜ
İstanbul 15/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O UÇAK İSTANBUL'A GELDİ
Türkiye'den
28 Ekim 2026 Çarşamba 13:07

O UÇAK İSTANBUL'A GELDİ

DHL Group’un 2019 yılında başlattığı “As One Against Cancer” kampanyası kapsamında meme kanseri farkındalığına dikkat çekmek amacıyla pembe kurdele logosu eklenen Boeing 757 uçağı, İstanbul Havalimanı’na geldi

DHL Group’un kanserle mücadelede farkındalık yaratmak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği “As One Against Cancer” kampanyası kapsamında, meme kanseri farkındalığının küresel simgesi olan pembe kurdele logolu uçağı İstanbul Havalimanı’na (İGA) geldi. Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında İstanbul’da bulunan uçak, kanserle mücadelede farkındalığın önemine dikkat çekti.

“As One Against Cancer” kampanyası, 2019 yılında kanserden korunma konusunda farkındalık yaratmak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla başlatıldı. Kampanya, yıllar içinde DHL çalışanlarının farklı farkındalık ve dayanışma çalışmalarına katılımıyla Avrupa genelinde genişledi. Kampanya kapsamında DHL’in beş adet Boeing 757 uçağına, meme kanseriyle mücadelenin uluslararası sembolü olan pembe kurdele logosu eklendi. Pembe kurdeleli uçaklar, Avrupa’nın farklı ülkelerine gerçekleştirdikleri uçuşlarla kanser farkındalığı mesajını geniş bir coğrafyaya taşıdı.

“As One Against Cancer” kapsamında DHL çalışanlarının katılımıyla Avrupa genelinde çeşitli dayanışma çalışmaları da gerçekleştiriliyor. 2020 yılından bu yana düzenlenen koşu etkinliği, çalışanları kanserden korunma konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir araya getirirken, kampanya kapsamında farklı dönemlerde bağış çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Airkule