MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
NASA'DAN KİŞİSEL BAKIM ANLAŞMASI
Dünyadan
12 Aralık 2022 Pazartesi 11:33

NASA'DAN KİŞİSEL BAKIM ANLAŞMASI

NASA, astronotları uzayda temiz tutmak için "kişisel bakım anlaşması yaptı

Birçok kişisel bakım ürününün arkasındaki isim olan bir şirket, astronotları uzayda temiz tutmanın yeni yollarını araştırmak üzere Amerikan Havacılık ve Uzay İdaresi (NASA) ile bir anlaşma imzaladı. Anlaşma, şirketin Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) erişmesine de izin verecek. Anlaşma kapsamında uzayda 180 gün geçiren eski NASA astronotu Cady Coleman da stratejik danışman olarak hizmet verecek.

Gizmodo'nun haberine göre şirket, astronotları uzayda temiz tutmanın yeni yollarını araştırmak için NASA ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Anlaşma, astronotlar ister alçak Dünya yörüngesinde ister uzun süreli bir görevde olsun, astronotları uzaydayken temiz tutmanın yeni yollarını araştırmak için söz konusu şirket ile NASA arasında bir ilişki başlatıyor. Üstelik bu anlaşma, şirketin çözümlerinin Uluslararası Uzay İstasyonu'nda test edilmesini de sağlayacak.

Şirket bir basın açıklamasında, daha az su gerektiren ağız bakımı ve cilt bakımı ürünleri ve uzay yolculuğunda yer alabilecek sürdürülebilir ambalajlar üzerinde çalışmakla ilgilendiğini kaydetti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule