
THY YÖNETİMİNE ZOR SORU

EMNİYET'TEN THY'YE

CARLOS'UN UÇUŞ KORKUSU

AHL'DE ŞÜPHELİ PAKET

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali gidiş katından yolculuk edenler bugünden itibaren yeni bir standla karşılaşmaya başladı.
Yolcular güvenlik kontrolünden geçer geçmez bardakta mısır satışı yapan bir standın önünde buluyorlar kendilerini. Bu stand Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Özak'ın oğlu Mehmet Akif Özak’a ait.
Malezya kökenli Daily Fresh markasını Nisan 2006'da Türkiye'ye getiren "Taze Mısır Gıda Dış Ticaret" adlı firmadan frenchising (isim hakkı) sistemiyle bayilik alan Mehmet Akif Özak'ın, Trabzon'da "Politek" adlı bir inşaat ve ambalaj firmasının sahibi olduğu, geçen ağustos ayında İstanbul'da Nuri Cem Tokgöz ile ortak 5 bin YTL sermaye ile "Öztok Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret" adlı bir şirket kurduğu öğrenildi.
İki ortak bir süre önce Taze Mısır Gıda Dış Ticaret Ltd. Şti adlı firmayla yaklaşık 30 bin YTL ödeyerek 5 yıllığına stand sözleşmesi imzaladı. Özak'ın firması, çalışmalarına hızlı başlayarak Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali gidiş katına standını kurdu.
Bir süre önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün küçük oğlu Mehmet Emre Gül'ün de Ankara'da iki alışveriş merkezinde bardakta mısır satmak için arkadaşlarıyla stant kurduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Gül yaptığı açıklamada, "Şirketle bağım yok, sadece amcama yardım ediyorum" demişti.
İşte Bakan oğlunun Atatürk Havalimanı'ndaki mısır standı...
müstenit 26 Ekim 2009 Pazartesi 14:16
|
turgay 26 Ekim 2009 Pazartesi 12:53
|
leicester 15 Mayıs 2008 Perşembe
|
misirci 25 Ocak 2008 Cuma
|
kursunkalem 22 Ocak 2008 Salı
|
simitçi 22 Ocak 2008 Salı
|