MENÜ
İstanbul 23/30
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MISIR DÜKKANI AÇILDI
Havacılık Haberleri
22 Ocak 2008 Salı 14:13

MISIR DÜKKANI AÇILDI

Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Özak'ın oğlu Mehmet Akif Özak’ın Atatürk Havalimanı’nda kurduğu mısır standı açıldı. Standta bardakta kaynatılmış mısır satılıyor.

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali gidiş katından yolculuk edenler bugünden itibaren yeni bir standla karşılaşmaya başladı.

Yolcular güvenlik kontrolünden geçer geçmez bardakta mısır satışı yapan bir standın önünde buluyorlar kendilerini. Bu stand Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Özak'ın oğlu Mehmet Akif Özak’a ait.

 

Malezya kökenli Daily Fresh markasını Nisan 2006'da Türkiye'ye getiren "Taze Mısır Gıda Dış Ticaret" adlı firmadan frenchising (isim hakkı) sistemiyle bayilik alan Mehmet Akif Özak'ın, Trabzon'da "Politek" adlı bir inşaat ve ambalaj firmasının sahibi olduğu, geçen ağustos ayında İstanbul'da Nuri Cem Tokgöz ile ortak 5 bin YTL sermaye ile "Öztok Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret" adlı bir şirket kurduğu öğrenildi.

 

İki ortak bir süre önce Taze Mısır Gıda Dış Ticaret Ltd. Şti adlı firmayla yaklaşık 30 bin YTL ödeyerek 5 yıllığına stand sözleşmesi imzaladı. Özak'ın firması, çalışmalarına hızlı başlayarak Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali gidiş katına standını kurdu.

Bir süre önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün küçük oğlu Mehmet Emre Gül'ün de Ankara'da iki alışveriş merkezinde bardakta mısır satmak için arkadaşlarıyla stant kurduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Gül yaptığı açıklamada, "Şirketle bağım yok, sadece amcama yardım ediyorum" demişti.

 

İşte Bakan oğlunun Atatürk Havalimanı'ndaki mısır standı...

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 müstenit
 26 Ekim 2009 Pazartesi 14:16
AKP'li başbakan ve bakan çocuklarını zengin edemedik mi hala?? Daha önceleri ANAP'lı başnakan oğullarından çekmiştik...!!
 turgay
 26 Ekim 2009 Pazartesi 12:53
yanlış yere açmışsın hoca.. kızılayda millet sıraya giriyo almak için, esenboğada adamın işi gücü var uğraşamaz mısırla..
 leicester
 15 Mayıs 2008 Perşembe 
simdi anlamadigim..bir insanin bakan oglu olmasi ticaret yapamamasi anlaminami geliyor yada edindigi sermayayi kullanamasinmi..yani her bakanin oglu demek haksiz kazanclami ticaret yapiyor anlami tasiyor..
 misirci
 25 Ocak 2008 Cuma 
bu yorumlara bakilirsa, babasi bakan olan insanlar babasinin maasiyla gecinmek zorunda kalacak. iyi ki babam bakan degil oleyse, mazaallah bi 5 bin ytlik sermaye bile ise giremeyecektik.
 kursunkalem
 22 Ocak 2008 Salı 
ne güzel iş bakan oğlu ol istediğin yerde istediğin işi kur bende pilav tavuk satmak istiyorum banada izin varmı yoksa babamın bakanmı olmasını bekleyeyim.. iç hatlara mısır tezgahı kurulduktan sonra giden oldumu olduysa lütfen yazsın nasıl bir koku sarmış orayı yapmayın ya lütfen TAV yalakalık yapmak için bakan oğluna yer veriyor bana neden vermiyor veya başkasına her işi atü,bta yaparken bakan oğlu diye yer veriyorlar.... tayyip beyin emriyle otoparkın altına araç yıkama merkezi açıldı ne kıyaklar dönüyor allahım bu nasıl dünya teşekkürler airkule..
 simitçi
 22 Ocak 2008 Salı 
bende simitçi açmak istiyorum havalimanında parası bol aklı az bi bakan oğlu tanıdığı olan varmı ortak olmak istiyommmm
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule