MENÜ
İstanbul 23/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MİLYONER FUARINA BÜYÜK İLGİ
Türkiye'den
31 Ekim 2008 Cuma 08:40

MİLYONER FUARINA BÜYÜK İLGİ

Milyoner Fuarı‘na katılmak için yurtdışından gelen milyonerlerin özel jetleri, Atatürk Havalimanı Batı-2 Apronu 'nu doldurdu.

Abramoviç, Paris Hilton ve Michael Schumacher gibi isimleri bir araya getirince insanın aklına ilk olarak 'ün' ve 'lüks' geliyor. Türkiye'de bu isimlerin kullandıkları lüks eşyaları ve markalarını birleştiren şey ise 'Milyonerler Fuarı' oldu. 20 bin metre kare alanda 222 marka en lüks ürünleriyle 500 milyon dolarlık bir hacim yaratacak ve bunu sadece dört günde yapması bekleniyor. Bugün başlayacak ve 2 Kasım'a kadar açık olacak fuara giriş ücreti ise 75 YTL. Yani milyonerlerin lüks yaşamlarını dört gün seyretmenin bedeli 300 YTL.

15 BİN ZİYARETÇİ VAR
Fuarın Türkiye'ye gelmesi pek de ilginç değil. Özellikle Körfez ve Rus sermayesine yakınlık düşünülünce fuara büyük ölçüde bu ülkelerden katılım bekleniyor. Fuarın düzenleyicisi olan CNR Holding Genel Müdürü Rüştü Barkay, aralarında Dubai, Bahreyn ve Katar'ın yer aldığı Ortadoğu ülkeleri, Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Azerbaycan ile Suriye İran ve Yunanistan'dan toplamda 15 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Bu arada zengin davetliler fuara katılmak üzere özel uçakları ile dünden itibaren İstanbul'a gelmeye başladı. Zenginlerin özel uçakları İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da ilgi odağı oldu. Yolcularını bıraktıktan sonra Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali ile Batı-2 Apronu'na park eden jetler, milyon dolarları bulan fiyatlarıyla da dikkat çekti.

 

Sabah

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 zenginlik
 31 Ekim 2008 Cuma 
Etrafımızdaki ülkeler 15-20 yılda inanılmaz maesafe katetti. Bizim küçümsediğimiz, alay ettiğimiz ülkeler aldı başını gidiyor. İnsanları her geçen gün zenginleşiyor, refah düzeyleri artıyor. 'Rusya, Kazakistan, Azerbaycan zenginleri' diyor haber.
 milyoner
 31 Ekim 2008 Cuma 
Bu dünyada adlet falan yok. Acımasız bi dünya. Kimisi açlıktan ölüyor, kimisi ise parasını nereye harcayağını bilmiyor. Son örnek Afrika'da iç savaş nedeniyle yine binlerce insan savaştan kaçıyor. Bu görüntüleri izledikçe içim burkuluyor, düşünceye dalıyorum...
 KRİZ FUARI
 31 Ekim 2008 Cuma 
15 bin ziyaretçiye nasıl bekliyorlar? Bu kriz ortamında o fuara 15 bin kişinin gideceğine ve alışveriş yapacağına inanmak mümkün değil. Biz piyasada yaprak kımıldamadığını görüyoruz. Yani bu gidişle o fuarın amacına ulaşması pek mümkün görünmüyor bence.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule