MENÜ
İstanbul 24/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
“MAKAM ODALARI İŞKENCEHANEYE DÖNÜŞTÜ”
Havacılık Haberleri
23 Temmuz 2007 Pazartesi 13:14

“MAKAM ODALARI İŞKENCEHANEYE DÖNÜŞTÜ”

İşte Hava-İş Başkanı Atilay Ayçin'in zehir zemberek açıklamaları...

 

 

THY’nin bu tutumu ile sendikal faaliyeti engellemeye çalıştığını ifade eden Atilay Ayçin “Şu an dış ilişkiler uzmanımız, bağlı olduğumuz Uluslararası ITF ve ETF’ye duyurdu olayı. Çünkü onlar bu konuda bizden haber bekliyorlar” dedi.

Baskı altında imza veren THY personelinin sendikaya gelerek imzalarını geri almak istediklerinin altını çizen Ayçin, en kısa sürede yetkili organlarını toplayarak  grev kararının uygulanma tarihini belirleyeceklerini söyledi.  

Ayçin sözlerine şöyle devam etti:

 

“Bırakın insanlar kendi özgür iradeleri ile böyle bir başvuru yapmak istiyorlarsa yapsınlar, ama sendikanın arkasında duran arkadaşları da odalara tek tek çekiyorlar. Çok açık söylüyorum, THY Genel Müdürlüğü'ne ait bütün işyerlerindeki müdür, başkan, şef, müdür yardımcısı odaları, birer işkencehane olarak çalışıyor. Bunu ispatlarım, kanıtlarım. Elimde belgeleri var. Bunu yapmaktan vazgeçsinler. Geçmezlerse herkes sonuçlarına katlanır. Bu sözleşme bu şartlarda bitmeyecek. Bu böyle devam ederse bu sözleşme bitmeyecek"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mıstık
 12 Haziran 2020 Cuma 09:01
Yazı bana Ülkü Tamer'in bir dizesini hatırlattı: /Savrularak geliyorum fırtınayla /Elinden tutup bir kasırganın, onu da getiriyorum
 Zeyyat
 10 Haziran 2020 Çarşamba 10:01
İlgiyle okudum. Çok güzel kotarılmış.
 Muzaffer Çetingüç
 5 Haziran 2020 Cuma 10:12
"Bulutların atmosferin ruh halini yansıttığı" özdeyişinden başlamak üzere çok derinlikli bir yazı, tebrik ederim.
 meraklı M
 4 Haziran 2020 Perşembe 10:51
Çocukluğumda bulutları pamuk gibi görüp, elişi resimlerinde gerçek pamuk kullanırdık. Bunu hatırlattığınız için teşekkürler.
 Elf
 3 Haziran 2020 Çarşamba 13:23
Değişik ve güzel şeylere çok ihtiyacımız var. Bunu sağlayanlara selam olsun:))
 NZ
 2 Haziran 2020 Salı 17:49
İlginç konular, ilginç ayrıntılar. Bunu çok güzel yapıyorsun.
 selcuk gokgur
 2 Haziran 2020 Salı 09:16
vay 647 biraderim osman. sen neymissin be liseden sonra yazarda oldun demek!! basarilar diliyorum sana!! hala THY sin dimi?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule