MENÜ
İstanbul 23/34
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KUVEYT AIRWAYS GELDİ
Havacılık Haberleri
16 Haziran 2011 Perşembe 16:50

KUVEYT AIRWAYS GELDİ

Kuveyt Havayolları, Kuveyt’ten İstanbul Atatürk Havalimanı’na direkt seferlere başladı. Haftada karşılıklı üç gün yapılacak seferler için tören düzenlendi.

TAV Havalimanları’nın işletmesini üstlendiği İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, yeniden direkt seferlere başlayan Kuveyt Havayolları’nın ilk seferi için tören düzenleni. Yolculara çiçek ve lokum ikram edilen karşılama törenine TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü ve Kuveyt Havayolları CEO’su Hamad A. Latif Al-Falah katıldı. İstanbul Atatürk Havalimanı, Arap yarımadasının en büyük ekonomilerinden olan Kuveyt’ten haftada üç gün karşılıklı düzenlenecek seferlerle bölgesel bir aktarma merkezi olma konumunu bir adım daha ileri taşıdı.

ORTALAMA 900 UÇUŞ 90 BİN YOLCU

Törende konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “Kuveyt tarihsel bağlarımızın olduğu, bugün de hem ekonomik hem de kültürel ilişkilerimizin gelişerek sürdüğü önemli bir ülke. Dolayısıyla Kuveyt Havayolları’nın havalimanımıza başlattığı direkt seferlerden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı sunduğu hızlı ve kaliteli hizmetle, küresel bir hub olmaya doğru ilerliyor. Yoğun trafiğin olduğu günlerde ortalama 900 uçuş ve 90 bin yolcu havalimanımızdan geçiyor. Yolcularımızı büyüyen Türkiye’nin modern yüzüyle karşılıyoruz” dedi.

Kuveyt Havayolları CEO’su Hamad A. Latif Al-Falah, “İstanbul Atatürk Havalimanı’na 2005’ten bu yana gerçekleştirdiğimiz ilk direkt seferler iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sunacak; biz de bundan dolayı sevinçliyiz. Sunduğumuz ekonomik ve kaliteli alternatiflerle Türkleri Kuveyt’i, Kuveytlileri de Türkiye’yi daha fazla keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.

Karşılıklı seferler Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün gerçekleştirilecek. Ayrıca Kuwait Airways Holiday Office, turizm ofisleri vasıtasıyla uçak biletlerinin yanı sıra otel rezervasyonu, araba kiralama, tatil programları gibi hizmetler de sunuyor. Kuveyt Havayolları’nın Türkiye temsilciliğini ACM(Air Charter Market), Türkiye bilet satış acenteliğini ise AiRep Havacılık ve Turizm üstleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule