MENÜ
İstanbul 22/29
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KOTİL ETİYOPYA'DA KONUŞTU
Havacılık Haberleri
15 Aralık 2011 Perşembe 13:08

KOTİL ETİYOPYA'DA KONUŞTU

Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da bulunan Temel Kotil'in mesajları bir tık ötede...

Ethiopian Airlines'ın Star Alliance üyesi olması nedeniyle düzenlenen tören için Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da bulunan Temel Kotil gazetecilere konuştu.

Geçen yıl 29.8 milyon yolcu taşıdıklarını bu yıl için hedeflerinin 33 milyon olduğunu hatırlatan Temel Kotil,"Bu rakamın biraz aşağısında kalabiliriz. Sistem olarak yüzde 11, yurt dışında da yüzde 15 büyüdük, 2011 hedefi olan 7 milyar dolar  ciro rakamına yaklaştık” dedi.

2012 yılında için 38 milyon yolcu ve 7,8 milyar dolar ciro hedeflediklerinin altını çizen Kotil, Avrupa'daki krize paralel olarak satın alma gücünün düşüş gösteridiği, buna bağlı olarak  azalan seyahatlerde  ucuz hava yolu şirketlerinin tercih edilmeye başladığına dikkat çekti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule