MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KEMER TAKMADI UÇAĞI GECİKTİRDİ
Havacılık Haberleri
11 Eylül 2023 Pazartesi 12:08

KEMER TAKMADI UÇAĞI GECİKTİRDİ

THY'nin İstanbul-Elazığ seferini yapacak olan uçaktaki bir yolcu, kemer takmamakta ısrar etti, pilot, uçağı pist başından geri döndürmek zorunda kaldı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Elazığ seferini yapan uçağında kuraldışı bir yolcu krizi yaşandı.

İstanbul Havalimanı'nda THY’nin dün akşam saat 21.00’da yapılması planlanan TK-2644 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçağı Elazığ seferi öncesi yolcu alımını tamamladı. Uçakta kalkış öncesi kemer takma anonsu yapılmasının ardından kabin ekibi, yolcuların kemer takıp takmadığını tek tek kontrol etti. Bu sırada kabin memuru bir yolcunun kemer takmadığını fark etti ve yolcuyu uyardı. Kabin Memurunun uyarısını dikkate almayan yolcu "Kemer beni rahatsız ediyor, takmak istemiyorum" diyerek karşı çıktı. Bunun üzerine kabin memuru durumu kaptan pilota bildirdi.

Pilotlar 'yolcunun uçuş güvenliğini tehlikeye sokmasını' gerekçe göstererek pist başındaki uçağı geri döndürdü. Uçak park pozisyonuna geri dönerken kuraldışı yolcu bu kez de kemer takmak istediğini söyledi. Bu sırada yolcu ile tartışma yaşandı ve uçağa çağrılan polis ekibi, sorun çıkaran yolcuyu terminale götürdü. 

Olay nedeniyle THY’nin İstanbul-Elazığ seferi gecikmeli olarak gerçekleşti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule