MENÜ
İstanbul 22/33
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAZA REKORTMENİ PİLOT
Dünyadan
8 Nisan 2017 Cumartesi 10:27

KAZA REKORTMENİ PİLOT

Amazon ormanlarında yasadışı madenlerden çıkarılan altın taşımacılığı yapan Brezilyalı pilot Clinger Borges do Vale, atlattığı 11 kazaya rağmen hayatta kalmış

Brezilya’da yaşayan pilot Clinger Borges do Vale, dünyanın en şanslı insanı...

40 yıl boyunca Amazon Ormanları'ndaki illegal faaliyet gösteren altın madenlerinden çıkarılan altınları taşıyan do Vale, 11 uçak kazası geçirdi. Ancak do Vale, kazalardan yara almadan kurtuldu.

Şimdi emekli olan pilot Clinger Borges do Vale, altın madenleri ile dünyanın en tehlikeli havalimanlarından Itaituba şehir havaalanı arasındaki küçük turbo-prob uçakta madenciler, fahişeler ve teçhizat taşıyordu. Pilot Vale’nin 6 kardeşi de kendisi gibi pilot olmuşlardı. 11 kazaya rağmen hayatta kalabilen Vale’nin, pilot olan kardeşlerinden üçü kazalarda yaşamını yitirmiş. Clinger Borges do Vale daha müreffeh bir hayat sürmek için pilotluğu ve tehlikeyi göze aldığını, çok para kazandığını belirtirken “Ancak o günler geride kaldı” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 FLGHT Safety
 8 Nisan 2017 Cumartesi 22:02
THY de uçabilir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule