MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAÇAK CEP TELEFONLARI ELE GEÇTİ
Türkiye'den
19 Ocak 2023 Perşembe 11:25

KAÇAK CEP TELEFONLARI ELE GEÇTİ

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin kaçakçılığa yönelik operasyonlarında cep telefonundan cinsel gücü arttırıcı haplara, tütün ürünlerinden safrana kadar çok sayıda ürün ele geçirildi

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin yılbaşından bugüne kadar yaptıkları kaçakçılığa yönelik operasyonlarında, cep telefonundan  cinsel gücü arttırıcı haplara, tütün ürünlerinden safrana kadar çok sayıda ürün ele geçirildi. El konulan kaçak ürünlerin piyasa değerinin 7 milyon 250 bin TL'yi bulduğu belirtildi.

Polis ekiplerinin dış hatlar geliş terminali katında gümrüklü alan çıkışında ve yurt dışına gidecek yolculara yönelik yaptıkları uygulamalarda üç kişide piyasa değeri yaklaşık 6 milyon TL olan popüler markalara ait 160 adet cep telefonu ele geçirildi.

Uygulamalarına devam eden ekipler ayrıca iki yolcuda 1 milyon TL değerinde 2 bin kutu cinsel uyarıcı hap, bir yolcuda 250 bin lira değerinde 3 kilogram safran, piyasa değeri 40 bin lirayı bulan bin 300 paket sigara ele geçirdi.

Ele geçirilen malzemelere ilişkin olarak yabancı uyruklu 7 kişiye işlem yapıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule