MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KABİN MEMURUNA 'GARSON' DEDİ
Dünyadan
26 Temmuz 2023 Çarşamba 23:42

KABİN MEMURUNA 'GARSON' DEDİ

American Airlines uçuşunda, bir business class yolcusunun kabin ekibine 'garson' demesi tartışma yarattı, uçak kalktığı JFK Havalimanı'na geri döndü

New York'un John F. Kennedy Havalimanı'ndan kalkan American Airlines uçağı Guyana'daki Cheddi Jagan Uluslararası Havalimanı'na seyir halindeyken bir kabin memuru ile business class'ta seyahat eden bir yolcu arasında tartışma çıktı.  

Hindistan'da bir TV talk show yapımcısı olan business class yolcusu Joel Ghansham'ın iddiasına göre, kabin memurundan yakın zamanda ameliyat geçirdiği gerekçesiyle çantasını başüstü bölmesine koymasını istemesiyle tartışma başladı. Ghansham'ın iddiasına göre, kabin memuru, "Bana o kadar para ödenmiyor ama beğenmezsen her zaman başka bir uçuş var" dedi.

Bu sırada bir başka kabin memuru Ghansham'a yardım ederek çantasını yerleştirdi. Ghansham ile kabin memuru arasındaki gerilim yemek servisi sırasında da devam etti. Bu kez de Ghansham, kabin memurunun "İçecek bir şey ister misin?" sorusuna "Hayır, teşekkürler, garson" diyerek yanıt verdi. Tartışmanın uzaması üzerine pilotlar New York'a geri dönüş kararı aldı ve Ghansham uçaktan indirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule