MENÜ
İstanbul 20/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL TRAFİĞİNE KESİN ÇÖZÜM
Havacılık Haberleri
15 Mayıs 2012 Salı 12:33

İSTANBUL TRAFİĞİNE KESİN ÇÖZÜM

Alman Auto-Gyro firmasının Türkiye temsilciliğini alan FG Havacılık Turizm Tic. Ltd. Şti Gyroplane tipindeki hava araçlarından MTO Sport, Calidus ve Cavalon gibi araçları Türkiye’ye getiriyor.

Döğme Şirketler grubu tarafından 2011 yılında kurulan FG Havacılık Turizm Tic. Ltd.  Şti, havacılıkta kendi  sınıfında bir dünya devi olan Alman Auto-Gyro firmasının Türkiye temsilciliğini alarak dünyanın en çok satılan Gyroplane tipindeki hava araçlarından MTO Sport, Calidus ve Cavalon gibi geniş bir ürün yelpazesini Türkiye’ye getiriyor.

Özel tasarımları ve orta segmentteki bir araç fiyatına satılan Gyroplane’ler İstanbul trafiğine kesin çözüm getiriyor. 4,6 m x 1,9 m x 2,8 m ebatlarında olan Cavalon Model, GyroPlane saatte 145 KM/h yapabiliyor. Beş saat kesintisiz havada kalabilen Cavalon 2 kişilik özel bir uçak. 200 Km mesafede 15 litre kurşunsuz benzin yakan Gyro- Plane’ler,  işletim maliyeti açısından kara araçlarından çok daha ekonomik.

 

Evlerin bahçesine inebiliyor

Dünya devi Auto Gyro tarafından üretilen MTO Sport, Calidus ve Cavalon modelleri iniş için 10 metre karelik bir alana ihtiyaç duyuyor. İstanbul trafiğine takılmadan evinizin bahçesine rahatlıkla inebilirsiniz. Gyro- Plane’ler havalanmak için ise 100 metrelik bir alana ihtiyaç duyuyor.

Son derece güvenli ve hafif olan Gyro- Plane’lerin motoru havadayken herhangi bir sebepten dolayı durduğunda planör özelliği ile havada süzülebiliyor.

 

Uçuş Eğitimi

Havacılık tutkunları için Gyroplane’in MTO Sport, Calidus ve Cavalon modellerini satışa sunan FG Havacılık profesyonel eğitim kadrosu ile uçuş eğitim okul, bakım ve servis hizmetleri de verilecektir.

Sahil güvenlik, orman yangınları, fotoğraf ve film çekimleri, VİP müşterilerin bir yerden bir yere en güvenli ve hızlı şekilde ulaştırılması gibi kullanım alanlarına sahip olan Auto Gyro, dünyada gyroplane pazarında %95’lik pazar payına sahip.

Auto Gyro 2011 yılında TOP 100 firma arasına girerek iş dünyasının Oscarını ve 2012 yılında da Red Dot Dizayn Ödülü’nü aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule