MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
INSTAGRAM HESABI ÇALINDI
Türkiye'den
26 Eylül 2022 Pazartesi 15:24

INSTAGRAM HESABI ÇALINDI

Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA, “tassaorgtr” isimli resmî instagram hesabının yasadışı yollarla ele geçirildiğini duyurdu

Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA üyelerine instagram adresi konusunda bir bildiri yayınladı. Bildiride Tassa’nın “tassaorgtr” isimli resmî instagram hesabının yasadışı yollarla ele geçirildiği duyuruldu. TASSA yönetimi üyelerden, buradan gelecek mesajlar ile paylaşımlara itibar edilmemesini ve kendilerine bildirilmesini istedi.  

TASSA’nın bildirisi şöyle:

Değerli kabin ekipleri

Derneğimizin resmî instagram adresi olan tassaorgtr uzantılı hesabımız, kişi veya kişiler tarafından yasadışı yollarla ele geçirilmiştir. Konu hakkında hukuki süreç devam etmektedir. Bu sebeple tassaorgtr adresinden gelen mesajlara ve yapılan yayınlara itibar etmemenizi ve bu mesajları derneğimizin 0212 661 86 00 telefonundan veya 0531 394 95 11 no’lu whatsapp hattından tarafımıza bildirmenizi rica ederiz. Derneğimizin yeni instagram adresi  *tassa_org* olmuştur. Yeni instagram adresimize *https://l24.im/URYy* üzerinden ulaşabilirsiniz. Tüm kabin memurlarını yeni adresimizi takip etmeye bekliyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule