MENÜ
İstanbul 12/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İNİŞE SANİYELER KALA...
Havacılık Haberleri
20 Aralık 2014 Cumartesi 11:01

İNİŞE SANİYELER KALA...

Sisli bir hava… İnişe saniyeler kala…

Sisli gün sayısında artış gözlendiği bu mevsimde hava trafiğinde de zaman zaman aksamalar yaşanıyor. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle uygun iniş şartalarının oluşması için havada tur atmak zorunda kalan uçaklar, başka havalimanlarına yönlendirilmek zorunda kalıyor.

Havalimanları üzerini kaplayan ‘SİS’ başta havayolları, uçucular ve yolcular için can sıkıcı olsa da, ilginç manzara fotoğrafları sunabiliyor. İşte o anlaradan biri.

Sisli bir hava… İnişe saniyeler kala… O anlar Türkiye’nin ilk kadın Gyrocopter pilotu olan ve aynı zamanda bir hava fotoğrafçısı olan Hatice Nur Göndoğdu'nun objektifine bu şekilde yansıyor. 

Gündoğdu, 2 yıllık bir çalışmanın ardından gökyüzünden çektiği fotoğraflarını sergide bir araya getirdi.Türkiye'nin birçok bölgesinden çekilmiş 45 hava fotoğrafının yer aldığı sergi 5 Ocak'a dek İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverleri bekliyor. Serginin geliri Türkiye Diyabet Vakfı tarafından Şile'de yaptırılan ve Avrupa'nın en büyük Diyabet Hasta Eğitim Merkezi'nin yapımına bağışlanacak.

Airkule.com

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule