MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İGA'DAN COŞKULU KUTLAMA
Türkiye'den
29 Ekim 2023 Pazar 12:48

İGA'DAN COŞKULU KUTLAMA

İstanbul Havalimanı'nda Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları tüm coşkusuyla sürüyor. Bando eşliğinde oluşan kortejin yürüyüşünün ardından İstanbul Symphonic Project Orkestrası’nın konseri yapıldı

İGA İstanbul Havalimanı'nda Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları tüm coşkusuyla sürüyor. Bando eşliğinde oluşan kortejin yürüyüşü, havalimanındaki yolcuların büyük ilgisiyle karşılandı. Türk bayraklarıyla süslenen havalimanında yolculara da bayrak dağıtıldı.

Kutlamalar İstanbul Symphonic Project Orkestrası’nın seslendirdiği aryalar, bandonun çaldığı marşlar, dans ve çeşitli sanat etkinlikleri ile sürüyor.

İKİ KUTLAMA AYNI ANDA

İGA İstanbul Havalimanı, bugün hem Cumhuriyetimizin 100. yılını, hem de hizmete girişinin 5. yılını kutluyor. İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Selahattin Bilgen pastayı kesti. 

BİLGEN: BÜYÜK BİR GURUR DUYUYORUM

İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen, törende yaptığı konuşmada “İGA İstanbul Havalimanı olarak Cumhuriyet Bayramını misafirlerimizle, yolcularımızla ve elbette siz değerli çalışma arkadaşlarımızla hep beraber kutladığım için büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyorum." dedi.  

EN HIZLI TOPARLANAN HAVALİMANI OLDUK
Bilgen şöyle konuştu: "Değerli misafirler, inşaat aşamasından açılış dönemine, açılıştan da tam kapasite ile operasyonlara geçiş sürecine kadar, farklı aşamalarda pek çok zorluklarla hep birlikte mücadele ettik ve bugünlere geldik. Pandeminin ardından dünyada en hızlı toparlanan ve eski günlerine dönen havalimanı olmayı başardık. Yolcu sayısında bildiğiniz üzere üç yıl üst üste Avrupa’nın zirvesinde devam ediyoruz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule