MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
IEnvA SERTİFİKASI ALDI
Havacılık Haberleri
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:33

IEnvA SERTİFİKASI ALDI

Qatar Airways Group'un iştiraki yer hizmetleri şirketi QAS (Qatar Aviation Services), yer ve kargo elleçleme için IATA'nın IEnvA programı kapsamında sertifikalı oldu

Qatar Airways Group'un yer hizmetleri yan kuruluşu olan Qatar Aviation Services (QAS), Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası alan dünyadaki ilk yer hizmetleri şirketi oldu.

IEnvA for Ground and Cargo Handling Service Organizations Sertifikası, İstanbul'da düzenlenen 79. IATA Genel Kurulu'nda Qatar Aviation Services şirket temsilcilerine takdim edildi.

QAS, sürdürülebilirlik uzmanlarıyla işbirliği içinde geliştirilen standartlar ve tüm yer operasyonlarında çevresel sürdürülebilirliği sağlamak için dünya çapında genişletilmiş IEnvA programına katılan ilk kuruluş olmuştu.

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker gelişmeyle ilgili şöyle konuştu:

“Sürdürülebilirliği operasyonlarımızın merkezinde tutmaya odaklandık. Qatar Airways, 2017'de Orta Doğu'da en yüksek IEnvA düzeyine akredite olan ilk havayolu oldu. Küresel ağımızı oluşturmaya devam ederken, çevresel sürdürülebilirlik vizyonumuzu gerçekleştirmek için gereken liderliği ve kaynakları ayırma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Bugün, IEnvA akreditasyonunu QAS'a da genişleterek, Yer ve Kargo Hizmetleri Kuruluşları için yeni IEnvA programı kapsamında belgelendirilen dünyadaki ilk yer hizmetleri kuruluşu olduk."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule