MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HONG KONG'DA İLK 'TRAVEL STORE'
Havacılık Haberleri
17 Temmuz 2024 Çarşamba 19:00

HONG KONG'DA İLK 'TRAVEL STORE'

Emirates, Doğu Asya'daki ilk mağazası olan Travel Store'u Hong Kong'da tanıttı

Emirates, ilk "Travel Store" mağazasını Hong Kong'da hizmete açtı. Havayolu şirketi perakende planını, küresel ağında aşamalı olarak genişletmeyi amaçlıyor.

Hong Kong'daki Travel Store Emirates'in Uzak Doğu Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Orhan Abbas, BAE Başkonsolosu Şeyh Saoud Al Mualla ve Emirates'in Hong Kong Bölge Müdürü Sultan Alriyami'nin katılımıyla törenle açıldı.

Emirates'in yeni konsept mağazası, uçuş rezervasyonları, biletleme ve kişiselleştirilmiş müşteri desteğini kapsayan kapsamlı bir premium hizmet yelpazesi sunuyor.

Emirates'in Uzak Doğu Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Orhan Abbas, "Uzak Doğu bölgesindeki ilk Emirates seyahat mağazasını Hong Kong'da açarak değerli müşterilerimize gelişmiş ve olağanüstü bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize üst düzey bir seyahat perakende deneyimi sunmayı ve müşteri yolculuğunun her adımında Emirates'in misafirperverliğini daha iyi sunmayı hedefliyoruz. 'Fly Better' vaadimiz doğrultusunda, Emirates seyahat mağazası, müşterilerimiz için kusursuz bir deneyim sağlamak amacıyla deneyimli seyahat danışmanlarımız tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş hizmetle gelişmiş teknolojiyi bir araya getiriyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule